החומרים:
4 כדורי בצק תפוחים
מעט שמן זית להברשת הבצק
200 גרם חזה אווז מעושן פרוס לפרוסות דקות
200 גרם פטריות שמפיניון קטנות חתוכות לרבעים
1/2 כוס צלפים כבושים
1 צרור עלי ארוגולה שטופים
אופן ההכנה:
- מניחים את Fast&Crustעל רשת התנור בשליש העליון של התנור ומחממים כשעה בחום של 250 מעלות.
- מניחים כדור בצק על משטח עבודה מקומח קלות, משטחים את הבצק לעיגול בעזרת קצות האצבעות, מרימים את הבצק ומותחים אותו לעיגול בצק בקוטר 30 ס”מ.
- מניחים את הבצק המרודד על גבי פילר מקומח מעט או נייר אפייה.
- מברישים את שולי העיגול בשמן זית.
- מפזרים מעל עיגול הבצק רבע מכמות חזה האווז ופטריות השמפיניון.
- מניחים את הפיצה בתוך התנור על משטח Fast&Crust ואופים כ-6 דקות או עד שהבצק הופך שחום ופריך וחזה האווז נצלה היטב.
- מוצאים את הפיצה מהתנור, מפזרים כרבע מכמות הצלפים והארוגולה ומגישים מיד.
FEINTIP
אם עבורכם כשרות אינה גורם שיש להתחשב בו, פזרו עם סיום האפייה שבבי גבינת פרמזן איכותית והגישו.