חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פניני קפה

כמות: תוספת מקורית לעוגות, גלידות או כל משקה שאינו מכיל מוצרי חלב או סידן

החומרים:

 3/4 כוס (200 מ"ל) קפה טרי

1/2 כפית (2 גרם) סוכר

1/2 כפית (2גרם) נתרן אלגינט

1 כפית (4.5 גרם) סיד כלוריד

2 כוסות מים ( 500 מ"ל)- בקערה נפרדת

אופן ההכנה:

  1. מוזגים את הקפה לבלנדר.
  2. מערבבים את הנתרן אלגינט עם הסוכר.
  3. מערבלים במהירות נמוכה ומפזרים את אבקת הנתרן אלגינט והסוכר על הקפה.ממשיכים לערבל עד שהאבקה נספגת על ידי הנוזל.
  4. מניחים ל 30-45 דקות כדי לאפשר לבועות לצאת.
  5. מוזגים את התערובת למכשיר דרך מסננת.
  6. ממיסים את הסידן כלוריד ב-500 מ”ל מים תוך ערבוב בכף למשך 30 שניות.
  7. לוחצים על כפתור המכשיר לטפטוף התערובת לאמבט תמיסת הסידן ומשאירים לנוח במשך דקה.
  8.  אוספים את הפנינים במסננת, שוטפים במים זורמים, מסנניםאת עודפי המים ומגישים!

FEINTIP

הפתעתם את האורחים בארוחה, הגיע הזמן לקינוח. ומה יכול להיות מושלם יותר מגלידת וניל טובה ואספרסו קצר לסיום? הצעה שלנו, נסו לשלב אותם יחד – גלידת וניל עם פניני קפה. אל תתפלאו אם האורחים שלכם לא ירצו ללכת.

מתכונים נוספים