חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פסטה ללא גלוטן עם פסטו ג’נובסי

כמות: 4 מנות

החומרים לבצק פסטה:

150 גרם קמח אורז מלא

50 גרם קמח תפוח אדמה

10 גרם קורנפלור

20 גרם קסנטן

170 גרם (3 יחידות) ביצים

15 גרם שמן זית

החומרים לקימוח:

60 גרם קמח תירס פולנטה

חומרים לפסטו ג’נובסי:

160 גרם עלי בזיליקום

100 גרם גבינת פרמזן

60 גרם גבינת פקורינו

2 שני שום קלופות

60 גרם צנוברים

1/3 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

240 גרם שמן זית

אופן ההכנה:

מכינים את הפסטה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס קמח אורז, קמח תפוחי אדמה, קורנפלור וקסנטן ומערבבים 10 שניות/ מהירות 6.
  2. מוסיפים את הביצים ושמן הזית ולשים 30 שניות/ פונקציית לישה/ סיבוב ימינה של כפתור ההפעלה. מחלקים את הבצק לארבעה כדורים, עוטפים בניילון נצמד ושומרים בצד.
  3. מכניסים את לקערת בתרמומיקס קמח תירס לפולנטה וטוחנים 2 דקות/ מהירות 10 ושומרים בצד.
  4. מרדדים במכונת פסטה כל כדור בצק לעובי של 2 מ”מ (עד דרגה 6), מפדרים את דפי הסטה במעט מקמח הפולנטה למניעת הידבקות בין השלבים. משתמשים בעלי הפסטה בהתאם למתכון.

מכינים את הפסטו ג’נובסי:

  1. שוטפים ומייבשים היטב את עלי הבזיליקום, מעבירים אותם לקערת התרמומיקס עם פרמזן, פקורינו, שום, צנוברים, מלח ופלפל וטוחנים 20 שניות/ מהירות 7. נעזרים במרית במהלך העבודה.
  2. מוסיפים שמן זית וקוצצים 20 שניות/ מהירות 7. שומרים במקרר עד לשימוש.
  3. מרתיחים המון מים עם כף מלח בסיר גדול.
  4. חותכים את דפי הפסטה לרצועות בעובי של סנטימטר.
  5. מבשלים את רצועות הפסטה במים הרותחים כ-2 דקות, מסננים, מערבבים עם רוטב הפסטו ומגישים מיד. אפשר

FEINTIP

הצעת הגשה- גררו מעל גבינת פרמז’ן איכותית

מתכונים נוספים

לקוחות יקרים,
בין התאריכים 1.1.25-12.1.25 תתקיים ב-FEINCOOK ספירת מלאי.
בתאריכים אלו ניתן יהיה לרכוש מוצרים באתר, אך יתכנו עיקובים באספקת מוצרים.
אנו מתנצלים על אי-הנוחות ומודים לכם על הסבלנות.
בברכת שנה טובה, צוות FEINCOOK