חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פסטרמה הודו

63° / 3 שעות

החומרים להשרייה:
1 פרפר חזה הודו, מחולק ל –  2, נקי מעור וגידים (כ – 2 קילו)
1 ליטר מים קרים
40 גרם מלח דק
40 גרם סוכר
2 כפות פפריקה מתוקה
1 עלה דפנה

החומרים לתיבול הבשר:
4 שיני שום טרי כתושות
1.5 כפות פלפל שחור גרוס
שליש כף מלח דק
3 כפות דבש
3 כפות פפריקה מעושנת או מתוקה

אופן ההכנה:

1. מכינים את המשרה: ממיסים בקלחת מים, סוכר, ופפריקה, מוסיפים את עלה
הדפנה. מצננים היטב.
2. משרים את ההודו במשרה למשך 6 שעות במקרר.
3. מחממים אמבט SousVide  ל-°63.
4. מוציאים את נתחי ההודו מהמשרה ומייבשים אותם עם מגבת נייר.
5. מתבלים את הנתחים במלח הדק , ומושחים אותם בשום ובדבש. מצפים באופן      אחיד בפפריקה ובפלפל, אורזים בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים
לבישול באמבט ה- SousVide למשך 3 שעות. פורסים ומגישים חם.

FEINTIP

במידה והחלטתם להגיש את הפסטרמה קרה, עם הוצאתה מאמבט ה SousVide, יש  להכניס לקערת מי קרח ל5-10 דקות ולאחסן במקרר.

מתכונים נוספים