חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פתיתים

כמות: 4 מנות

החומרים:

140 גרם (2 יחידות) בצל קלוף

20 גרם (4 שיניים) שום קלוף

30 גרם (2 כפות) שמן זית

300 גרם (2 כוסות) פתיתים

מלח ופלפל לפי הטעם

1 ליטר מים

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצל לרבעים, מעבירים לקערת התרמומיקס יחד עם שיני השום וקוצצים 10 שניות/ מהירות 4.
  2. מוסיפים לקערה את השמן ומבשלים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1, מוסיפים את הפתיתים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 1 דקה/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  3. מעבירים לסלסלת הבישול של התרמומיקס את הפתיתים ומניחים בצד.
  4. מניחים את קערת התרמומיקס במקומה, יוצקים את המים לקערה ומרתיחים 4 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2. מנחים את סלסלת הבישול במקומה בתוך קערת התרמומיקס וממשיכים לבשל 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3.
  5. בסיום הבישול מוציאים את סלסלת הבישול עם הפתיתים, נפטרים מהמים שנשארו בקערת התרמומיקס, מעבירים את הפתיתים לקערת הגשה ומגישים חם.

FEINTIP

אתם מוזמנים לגוון ולהוסיף לפתיתים את התבלינים האהובים עליכם; פפריקה מתוקה או חריפה, מעט כמון או גרגירי כוסברה טחונים. בסיום הבישול הוסיפו חופן עשבי תבלין טריים קצוצים או קוביות של ירקות צלויים.

מתכונים נוספים