חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פתיתים עם פטריות

כמות: 4-6 מנות

החומרים:

1 בצל חתוך לרבעים

4 שיני שום

200 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים

100 גרם פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים

2 כפות שמן זית

2 כפות יין לבן

חצי כפית מלח

קורט פלפל שחור

קורט תימין קצוץ

200 גרם פתיתים

220 גרם מים רותחים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס בצל ושום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5 .
  2. 2.    מוסיפים לקערה את הפטריות, השמן זית, היין, המלח, הפלפל והתימין ומבשלים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1. מעבירים את כל הירקות לסלסילת הבישול.
  3. מוסיפים את הפתיתים לסלסילת הבישול.
  4. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים ומניחים את סלסילת הבישול במקומה, בתוך קערת התרמומיקס ומבשלים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  5. 5.    מעבירים לקערת התרמומיקס את הפתיתים והירקות, מסלסילת הבישול, ומבשלים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
  6. מעבירים את המנה לצלחת הגשה ומגישים חם.

FEINTIP

אם אתם מחובבי הפטריות, אתם יכולים להחליף את הפטריות במתכון לפטריות יער, פטריות שיטאקי, אך כמובן לשמור על היחסים. קחו בחשבון שהטעמים יהיו עזים יותר- מי אמר שזה לא טוב?!

מתכונים נוספים