החומרים:
500 גרם (8 יחידות) גזר פרוס לטבעות בעובי 1/2 ס"מ
50 גרם (8 יחידות) שזיפים מיובשים מגולענים
60 גרם (4 כפות) סוכר
50 גרם (7 יחידות) משמש מיובש חתוך לקוביות
50 גרם צימוקים
קליפה מגוררת מתפוז
2 כוסות מיץ תפוזים סחוט ומסונן
קורט מלח
אופן ההכנה:
- מכניסים לסלסלת הבישול של התרמומיקס את טבעות הגזרים והשזיפים.
- מכניסים את שאר החומרים לקערת התרמומיקס, מניחים את הסלסלה במקומה בקערת התרמומיקס, מכסים ומבשלים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.
- בסיום הבישול מעבירים את הגזרים והשזיפים מהסלסלה לקערת התרמומיקס ומערבבים 30 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מגישים חם או קר.