חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ציר ירקות

כמות: 800 גרם

חומרים:

150 גרם בצל חתוך לרבעים

300 גרם גזר חתוך לקטעים

5 גבעולי פטרוזיליה

1 שורש סלרי קלוף

5 יחידות פלפל אנגלי

3 עלי דפנה

1 ק"ג מים

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס ומחממים 10 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1. מסירים את פקק המידה השקוף ממקומו ומבשלים 10 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  2. מסננים את ציר הירקות מעל קערה דרך סלסלת הבישול, מצננים, מעבירים לכלי אחסון ושומרים במקרר עד שבוע ימים.

מתכונים נוספים