חומרים:
150 גרם בצל חתוך לרבעים
300 גרם גזר חתוך לקטעים
5 גבעולי פטרוזיליה
1 שורש סלרי קלוף
5 יחידות פלפל אנגלי
3 עלי דפנה
1 ק"ג מים
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס ומחממים 10 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1. מסירים את פקק המידה השקוף ממקומו ומבשלים 10 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
- מסננים את ציר הירקות מעל קערה דרך סלסלת הבישול, מצננים, מעבירים לכלי אחסון ושומרים במקרר עד שבוע ימים.