החומרים:
200 גרם (1 כוס) סוכר
קליפה מגוררת מלימון אחד
1 ליטר חלב
10 חלמונים
50 גרם (½ כוס) קורנפלור
קורט מלח
סוכר לקרמול
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וקליפת הלימון וטוחנים 10שניות/ מהירות 10.
- מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס. מוסיפים לקערה את יתרת החומרים ומערבבים 15 שניות/ מהירות 3.
- מבשלים 11 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 2 ומערבבים 2 דקות/ מהירות 2. במידה ויש קצף ממשיכים לבשל 2 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 2.
- יוצקים את הבלילה לכלי הגשה אישיים, חסיני חום, ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה. לפני ההגשה מפזרים סוכר על פני הקרם ברולה ומקרמלים אותו בעזרת ברנר או בתנור אפייה: מחממים תנור לחום גבוה, על גריל עליון ומחממים עד להשחמת הסוכר.
FEINTIP
לקרם ברולה פרווה; החליפו את החלב בחלב קוקוס.