חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

רוטב פסטו

כמות: 250 גרם רוטב

החומרים:

80 גרם גבינת פרמז’ן

1 שן שום  קלופה

30 גרם צנוברים

80 גרם עלי בזיליקום

מלח

פלפל שחור גרוס

120 גרם שמן זית

אופן ההכנה:

  1. שוטפים ומייבשים היטב את עלי הבזיליקום.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את הגבינה, השום, הצנוברים, עלי הבזיליקום וקוצצים 12 שניות/ מהירות 7.
  3. מוסיפים את השמן זית והמלח ומערבבים 20 שניות/מהירות 7. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

FEINTIP

בא לכם פסטו קצת שונה? הכינו את הפסטו  מעשבים  שונים-  נענע, פטרוזיליה, כוסברה. החליפו את הפרמז’ן בגבינת פקורינו ולנועזים במיוחד הוסיפו עגבניות מיובשות.

מתכונים נוספים