חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

רוסטביף סינטה SousVide

56° / 6 שעות

החומרים:

1 נתח סינטה במשקל של 1.5 ק"ג, נקיה מגידים ושומן חיצוני

50 גרם חרדל חלק

20 גרם שיני שום קלופות , כתושות

2 ענפי רוזמרין

5 ענפי תימין

15 גרם (2 כפיות) מלח

אופן ההכנה:

  1. מחממים אמבט  SousVide ל-56°C
  2. מערבבים בקערה חרדל, שום, רוזמרין, תימין ומלח. עוטפים ומעסים את נתח הבשר בתערובת התבלינים.
  3. אורזים את נתח הבשר בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לבישול באמבט  SousVide למשך 6 שעות.
  4. מוציאים את השקית ובה נתחי הבשר מאמבט ה-SousVide, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.

מתכונים נוספים