החומרים:
120 גרם בצל קלוף חצוי
1 בצל שאלוט קלוף
2 שיני שום קלופות
20 גרם שמן זית
200 גרם זוקיני חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
300 גרם חציל חתוך לקוביות בגודל ביס 3/3 ס"מ
300 גרם עגבניות חתוכות לגודל ביס 3/3 ס"מ
100 גרם פלפל אדום חתוך לגודל ביס 3/3 ס"מ
1 כף מיקס עשבי תיבול (תימין, בזיליקום, פטרוזיליה)
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל, בצל השאלוט ושיני השום וקוצצים 7 שניות/ מהירות 5 בעזרת מרית התרמומיקס מורידים את השאריות מדפנות הקערה.
- מוסיפים את שמן הזית לקערה ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
- מוסיפים לקערה את הירקות, עשבי התיבול, המלח והפלפל ומבשלים 30 דקות/ 100 מעלות/ מהירות בחישה עדינה.
- מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם, בתיאבון
FEINTIP
הוסיפו או החליפו כל ירק שאתם אוהבים.