החומרים:
200 גרם אורז מלא
1 ק"ג + 1.2 ק"ג מים
10 גרם מלח
אופן ההכנה:
- מניחים קערה גדולה על מכסה קערת התרמומיקס ושוקלים בה 200 גרם אורז מלא.
- משרים את אורז ב-1 ק”ג מים למשך שעתיים לפחות, שוטפים ומסננים.
- שמים בקערת התרמומיקס 1.2 ק”ג מים ומלח ומניחים את סלסלת הבישול במקומה בקערת התרמומיקס.
- מעבירים את האורז המסונן אל סלסלת הבישול ומבשלים 25 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
- מוציאים את סלסלת הבישול בעזרת המרית, מעבירים את האורז לקערת הגשה ומגישים חם.