החומרים:
150 גרם בצל קלוף וחתוך לרבעים
2 שיני שום קלופות
200 גרם עגבניות בשלות חצויות
50 גרם שמן זית
400 גרם אורז ארוך
2 כפיות מלח
1.2 ליטר מים
אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס בצל, שום עגבניות ושמן זית וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את הירקות הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
- מאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
- מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 17 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
- מגישים חם מיד.
FEINTIP
כמו ריזוטו אבל הרבה יותר פשוט. תוספת נהדרת שתחליף את האורז הלבן היומיומי המתאימה כתוספת לצד דגים ועוף. הוסיפו 2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות וכפית עלי תימין והרי לכם מנה משודרגת.