חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

אורז עם עגבניות

כמות: 8 מנות

החומרים:

150 גרם בצל קלוף וחתוך לרבעים

2 שיני שום קלופות

200 גרם עגבניות בשלות חצויות

50 גרם שמן זית

400 גרם אורז ארוך

2 כפיות מלח

1.2 ליטר מים

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס בצל, שום עגבניות ושמן זית וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את הירקות הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
  2. מאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 17 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  4. מגישים חם מיד.

FEINTIP

כמו ריזוטו אבל הרבה יותר פשוט. תוספת נהדרת שתחליף את האורז הלבן היומיומי המתאימה כתוספת לצד דגים ועוף. הוסיפו 2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות וכפית עלי תימין והרי לכם מנה משודרגת.

מתכונים נוספים