חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

אייסינג סוכר לציפוי עוגות

כמות: 240 גרם

החומרים:

200 גרם סוכר

1 חלבון ביצה

4-5 טיפות מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס סוכר וטוחנים 20 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים חלבון ומיץ לימון ומערבבים 10 שניות/ מהירות 6.
  3. יוצקים באחידות מעל לעוגה.

FEINTIP

עוד הפעם אותה עוגה בחושה ומוכרת? שדרגו בציפוי אייסינג שייתן לה מראה של קונדיטוריה מקצועית.

מתכונים נוספים