חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

אספרגוס

82° / 15 דקות

החומרים:
חבילת אספרגוס
קליפה מגוררת מ-1 תפוז
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור טחון
כפית חמאה

אופן ההכנה:

1. מחממים אמבט SousVide  ל-°82.
2. מתבלים את האספרגוס בכל החומרים אורזים בוואקום בשקית ייעודית
ומעבירים לבישול באמבט ה- SousVide למשך 1/4 שעה.
3. מוציאים את השקית מאמבט ה- SousVide ומגישים את האספרגוס חם.

FEINTIP

במידה ולא מגישים את האספרגוס עם הוצאתו מהאמבט ה- SousVide מכניסים את השקית ואקום עם האספרגוס לאמבט מים עם קוביות קרח למשך 5 דקות ולאחר מכן מכניסים למקרר עד השימוש.

מתכונים נוספים