חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ביסקיטס שום וגבינת צ’דר

כמות: 36 קרקרים

החומרים:

120 גרם גבינת צ’דר קפואה, חתוכה לקוביות

380 גרם קמח לבן

1 כפית מלח

½ כפית אבקת שום

1 כף אבקת אפייה

220 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

240 גרם חלב

40 גרם חמאה מומסת להברשה

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 210 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפיה ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס גבינת צ’דר קפואה וטוחנים 10 שניות/ מהירות 8.
  3. מעבירים את הצ’דר הטחונה לקערה ושומרים בצד עד לשימוש.
  4. מכניסים לקערת התרמומיקס קמח, מלח, אבקת שום ואבקת אפייה ומערבבים 10 שניות/ מהירות 5.
  5. מוסיפים קוביות חמאה קרה ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4. מוסיפים את הצ’דר הטחונה ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4.
  6. מוסיפים חלב ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4, נעזרים במרית בעת פעולה התרמומיקס.
  7. מעבירים את הבצ%T7 אל בין שני ניירות אפיה ומרדדים לעובי 2 ס”מ.
  8. קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 3 ס”מ בעזרת חותכן עוגיות, טובלים את החותכן בחמאה המומסת בין חיתוך לחיתוך. מסדרים את עיגולי הבצק במרחק שני סנטימטר זה מזה על המגש המרופד בנייר אפייה ומברישים את בחמאה מומסת.
  9. מעבירים את המגש לתנור ואופים במשך 10-12 דקות.
  10. מוציאים את המגש מהתנור, מעבירים את הביסקטס יחד עם נייר האפייה לרשת ומצננים לטמפרטורת חדר. מגישים מיד.

מתכונים נוספים