החומרים:
120 גרם גבינת צ’דר קפואה, חתוכה לקוביות
380 גרם קמח לבן
1 כפית מלח
½ כפית אבקת שום
1 כף אבקת אפייה
220 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
240 גרם חלב
40 גרם חמאה מומסת להברשה
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 210 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפיה ומניחים בצד.
- מכניסים לקערת התרמומיקס גבינת צ’דר קפואה וטוחנים 10 שניות/ מהירות 8.
- מעבירים את הצ’דר הטחונה לקערה ושומרים בצד עד לשימוש.
- מכניסים לקערת התרמומיקס קמח, מלח, אבקת שום ואבקת אפייה ומערבבים 10 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים קוביות חמאה קרה ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4. מוסיפים את הצ’דר הטחונה ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4.
- מוסיפים חלב ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4, נעזרים במרית בעת פעולה התרמומיקס.
- מעבירים את הבצ%T7 אל בין שני ניירות אפיה ומרדדים לעובי 2 ס”מ.
- קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 3 ס”מ בעזרת חותכן עוגיות, טובלים את החותכן בחמאה המומסת בין חיתוך לחיתוך. מסדרים את עיגולי הבצק במרחק שני סנטימטר זה מזה על המגש המרופד בנייר אפייה ומברישים את בחמאה מומסת.
- מעבירים את המגש לתנור ואופים במשך 10-12 דקות.
- מוציאים את המגש מהתנור, מעבירים את הביסקטס יחד עם נייר האפייה לרשת ומצננים לטמפרטורת חדר. מגישים מיד.