חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

בצק פריך מתוק

כמות: 650 גרם בצק – מספיק לתחתית של 2 תבניות פאי קוטר 26 ס"מ

חומרים:

300 גרם (2 כוסות + 2 כפות) קמח

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות

100 גרם (½ כוס) סוכר

2 גרם (½ כפית) מלח

קליפה מגוררת מתפוז אחד

1 ביצה גדולה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל המרכיבים, למעט הביצה ומעבדים היטב 20 שניות/ מהירות 5 עד להיווצרות פירורי בצק.
  2. מוסיפים את הביצה ומעבדים 15 שניות/ מהירות 5 עד לקבלת בצק.
  3. מעבדים 10 שניות/ נגד כיוון השעון/ מהירות 2 על מנת לנתק את הבצק מהלהב.
  4. מעבירים את הבצק לנייר אפייה, משטחים מעט כדי שיהיה נוח לעבודה ומכניסים את הבצק למנוחה למקרר לכחצי שעה.

FEINTIP

רוצים להעשיר ולשדרג את הבצק? הוסיפו גרידת הדרים או מחית וניל.

מתכונים נוספים