חומרים:
300 גרם (2 כוסות + 2 כפות) קמח
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
100 גרם (½ כוס) סוכר
2 גרם (½ כפית) מלח
קליפה מגוררת מתפוז אחד
1 ביצה גדולה
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל המרכיבים, למעט הביצה ומעבדים היטב 20 שניות/ מהירות 5 עד להיווצרות פירורי בצק.
- מוסיפים את הביצה ומעבדים 15 שניות/ מהירות 5 עד לקבלת בצק.
- מעבדים 10 שניות/ נגד כיוון השעון/ מהירות 2 על מנת לנתק את הבצק מהלהב.
- מעבירים את הבצק לנייר אפייה, משטחים מעט כדי שיהיה נוח לעבודה ומכניסים את הבצק למנוחה למקרר לכחצי שעה.
FEINTIP
רוצים להעשיר ולשדרג את הבצק? הוסיפו גרידת הדרים או מחית וניל.