החומרים:
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
700 גרם קוביות קרח
250 גרם ( כ-8 יחידות ) פסיפלורה ללא הקליפה
400 גרם(2/3 1כוסות) מים
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את הקרח וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10. מורידים מפנות הקערה את הקח, בעזרת מרית התרמומיקס, לכיוון הלהב וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את הפסיפלורה וטוחנים 1 דקה/ מהירות 10, נעזרים במרית התרמומיקס לטחינה אופטימלית.
- יוצקים לקערת התרמומיקס את המים. נותנים למים להגיע לתחתית הקערה בעזרת מרית התרמומיקס ומערבבים 30 שניות/ מהירות 3. מוזגים לכוסות ושותים לרוויה.