חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גבינת קשיו

כמות: כ-500 גרם גבינה

החומרים:

250 גרם (2 כוסות) אגוזי קשיו שהושרו במים ( 12 שעות לפחות)

45 גרם ( 3 כפות)  שמן זית

30 גרם ( 2 כפות) מיץ לימון

120 מ"ל (חצי כוס) מים

10 גרם ( כפית וחצי) מלח

1 שן שום טרייה וקלופה

1 כפית גרידת לימון

אופן ההכנה:

  1. מסננים את אגוזי הקשיו, מכניסים לקערת התרמומיקס וטוחנים 20 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים  10 שניות/ מהירות 7.
  3. מורידים מדפנות הקערה את האגוזים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב וטוחנים עוד 10 שניות/ מהירות 9.
  4. מעבירם למיכל אטום במקרר עד לשימוש.

FEINTIP

ניתן לשמור במקרר עד 4 ימים

מתכונים נוספים