המרכיבים:
1.5 ק"ג נתח שריר בקר (נתח מס' 8), חתוך לקוביות של 5 ס"מ
2 כפיות (14 גרם) מלח
1 (150 גרם) בצל לבן, קלוף וחתוך לקוביות של 3 ס"מ
1 כף (20 גרם) שמן זית
2 כפות (12 גרם) פפריקה מתוקה
1 כפית (3 גרם) אבקת שום גבישי
1 קופסא (100 גרם) רסק עגבניות איכותי
1/4 כפית זרעי קימל שלמים (לבחירה)
אופן ההכנה:
- מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
- מכוונים ל-C82°, מכוונים את זמן העבודה ל-12 שעות.
- מעבירים לקערה גדולה קוביות בשר ומערבבים היטב עם יתר המרכיבים.
- אורזים בוואקום את קוביות הבשר המתובלות יחד עם יתר המרכבים בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C82°) למשך 12 שעות.
- מוציאים מהמיכל את השקית ובה הגולאש, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
מחממים ומגישים:
- מעבירים את הגולאש ונוזליו מהשקית לסיר בינוני.
- מחממים מעל להבה בינונית עד לרתיחה קלה, מנמיכים את הלהבה ומחממים עוד 20 דקות.
- מסירים מהכיריים, טועמים את הרוטב, מתקנים תיבול במידת הצורך ומגישים חם.
FEINTIP
הגישו את הגולש יחד עם תפו"א צלויים בתנור או מבושלים. לטעמי צלייה עזים צרבו את קוביות הבשר לפני הבישול בוואקום וצננו אותן היטב לפני אריזתן בשקית הוואקום. החליפו חלק מהפפריקה המתוקה בפפריקה חריפה לקבלת תבשיל פיקנטי. אם אין בידכם אבקת שום גבישי, וותרו עליה, אך אל תחליפו אותה בשום טרי הנותן טעמים מרירים בבישול בוואקום בטמפרטורה זו.