מרכיבים
החומרים:
1.5 ק"ג פירה אפונת גינה
500 גרם חלב חלוט
10 עלי מנטה/ נענע
500 גרם חלב קוקוס
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם גלוקוזה
אופן הכנה:
- מחממים בקלחת את החלב עם צרור גדול של עלי מנטה או נענע. עד שהחלב מגיע קצת מתחת לנקודת הרתיחה. יש להשגיח על החלב שלא ירתח ויגלוש.
- טוחנים את האפונה למרקם של פירה.
- מערבבים את החלב עם האפונה ויתרת החומרים, מערבבים היטב ומעבירים למיכל ה- PacoJet ומעבירים למקפיא (-22°C) ל 24 שעות לפחות לפני הגשה.
- מוציאים מהמקפיא , טוחנים ומגישים בכלי הגשה.