חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גלידת ג’יאנדויה שוקולד ואגוזי לוז

כמות: 1.5 ליטר

מרכיבים

החומרים:

300 גרם חלב

75 גרם קוביות שוקולד מריר

זרעים מחצי מקל וניל (או כפית תמצית וניל)

175 גרם סוכר

1 ביצה

30 גרם אגוזי לוז קלויים, קלופים וטחונים דק

אופן ההכנה:

  1. מחממים בבן מארי (בסיר מעל סיר אידוי) או במיקרוגל חצי מכמות החלב, שוקולד ווניל ומערבבים עד להמסת השוקולד. מצננים לטמפרטורת חדר.
  2. מערבבים ביצה וסוכר עד לקבל תערובת תפוחה ובהירה.
  3. מערבבים לתערובת הביצים את שאר החלב, את בלילת השוקולד ואגוזי לוז, יוצקים את הבלילה אל מכונת הגלידה ומפעילים.

מתכונים נוספים