מרכיבים
החומרים:
90 גרם מים
150 גרם חלב
200 גרם חלב ממותק ומרוכז
22 גרם חמאה
25 גרם חלמונים
22 גרם סוכר
אופן ההכנה:
- מכניסים לקלחת את המים, החלב ומחממים לטמפרטורה של כ- 30-35 מעלות.
- מוסיפים את החלב הממותק ומחממים לטמפרטורה של 40 מעלות.
- מוסיפים פנימה את החמאה, החלמונים והסוכר. מבשלים הכל יחד, תוך כדי ערבוב לטמפרטורה של כ- 83-84 מעלות.
- מסננים ומעבירים את הבלילה למיכל ה- PacoJet ומעבירים למקפיא (-22°C) ל 24 שעות לפחות לפני הגשה.
- מוציאים מהמקפיא, טוחנים ומגישים בכלי הגשה.