מרכיבים
החומרים:
150 גרם אורז לבן מבושל במים
50 גרם צימוקים
500 גרם חלב
1 תרמיל וניל חצוי לאורכו
קורט מלח
2 כפיות דבש
מיץ סחוט מלימון אחד
קליפה מגוררת של לימון אחד ותפוז אחד
אופן ההכנה:
- מעבירים לסיר אורז מבושל, צימוקים, חלב ומלח ומבשלים על סף רתיחה עד שהחלב כמעט נספג כולו באורז. מצננים במקרר.
- מוספים לתערובת האורז המצוננת דבש, מיץ לימון וקליפה מגוררת של לימון ותפוז, מערבבים, יוצקים את הבלילה אל מכונת הגלידה ומפעילים.