חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גלידת רום צימוקים

כמות: 1.5 ליטר

מרכיבים

75 גרם צימוקים

כף רום (או מעט תמצית רום)

1 ביצה

125 גרם סוכר

250 גרם חלב

150 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את הצימוקים ומשרים ברום.
  2. מערבבים ביצה וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  3. מערבבים לתערובת הביצים חלב ושמנת מתוקה, יוצקים את הבלילה אל מכונת הגלידה ומפעילים.
  4. לקראת סיום ההכנה מוסיפים לגלידה את הצימוקים והרום ומערבבים עוד חצי דקה.

מתכונים נוספים