חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

חזה עוף

62° / שעתיים

חומרים :
4 יחידות חזה עוף (2 פרפרים חצויים)
1 וחצי כפיות פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח דק
3 כפות דבש
1 כפית גדושה פפריקה מעושנת
2 כפות קייג’ון

אופן ההכנה:

1. מחממים אמבט SousVide  ל-° 62.
2. מערבבים בקערה את כל חומרי התיבול של העוף  מכניסים לקערה את חזות
העוף ומעסים עד שהם עטופים באחידות בתערובת התיבול.
3. אורזים את חזות העוף בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט ה-
     SousVide  למשך שעתיים.
4. מוציאים את השקית ובה נתח חזה העוף מאמבט ה- SousVide, מקררים
היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.

FEINTIP

מהחזה עוף ניתן להכין סלט סיזר ברוטב סיזר ושעועית ירוקה בוואקום.

מתכונים נוספים