החומרים:
75 גרם (כ ½ שורש) שורש חזרת קלוף וחתוך לקוביות גדולות
4 יחידות סלק מבושל, קלוף וחתוך לרבעים
1 שן שום קלופה
3 כפות חומץ בן יין לבן
½ 1 כפות מיץ לימון
2 כפות סוכר
½ כפית מלח דק
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את שורש החזרת וקוצצים 20 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את יתרת החומרים וטוחנים 20 שניות/ מהירות 5.
- מעבירים את החזרת לצנצנת זכוכית אטומה ושומרים במקרר עד לשימוש.
FEINTIP
הכינו את החזרת יומיים לפני ההגשה. שימרו אותה במקרר, אחרי יומיים היא תהיה במיטבה!