חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

חלב שקדים

כמות: כ ½ 1 ליטר חלב

החומרים:

120 גרם שקדים מולבנים מולבנים מושרים במים עם קורט מלח ללילה

1250 גרם מים טריים

אופן ההכנה:

  1. מסננים את השקדים, מכניסים אותם לקערת התרמומיקס וטוחנים 20 שניות/ מהירות 7.
  2. מוסיפים מים טריים וממשיכים לעבד 30 שניות/ מהירות 10.
  3. מסננים דרך מגבת נקיה או בד חיתול ושומרים במקרר.

FEINTIP

  • ניתן לשמור במקרר 3-4 ימים.
  • הוסיפו חצי כפית תמצית וניל איכותית וקבלו חלב שקדים-וניל  טעים להפליא.
  • ייבשו בתנור או במייבש מזון את השקדים הטחונים שנותרו לאחר הסינון והשתמשו בהם כקמח שקדים באפיית לחמים ועוגות

מתכונים נוספים