החומרים:
250 גרם גבינת מסקרפונה
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם סוכר
1 ביצה
1/2 כוס קפה אספרסו (או קפה נמס חזק ללא חלב)
20 עוגיות ‘ליידי פינגרס’
2 כפות אבקת קקאו
אופן הכנה:
- מרכיבים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, מכניסים לקערה את המסקרפונה, השמנת המתוקה, הסוכר והביצה ומקציפים 2 דקות/ מהירות 4 עד לקבלת קרם אוורירי ויציב.
- מעבירים את קרם המסקרפונה שהתקבל לשק זילוף ושומרים במקרר עד להרכבת המנה.
- טובלים עוגיית ‘ליידי פינגרס’ בקפה ומסדרים בתחתית כוס הגשה, מזלפים מעל מקרם מסקרפונה, טובלים עוגייה נוספת בקפה, מניחים מעל לקרם ומזלפים מעל עוד מעט מהקרם. חוזרים על הפעולה עם כל העוגיות וקרם המסקרפונה.
- לקראת ההגשה מפדרים בקקאו מעל לשכבת הקרם העליונה ומגישים קר.
FEINTIP
מומלץ לערבב כפית או שתיים של ליקר שקדים (אמרטו) בקפה. לגרסה ידידותית לילדים אפשר לזרות מעל שוקולד מגורר.