חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

טראפלס תמרים ופיסטוק

כמות: 30 יחידות

החומרים: 

200-250 גרם פיסטוקים קלופים, לא מלוחים
110 גרם קמח
80 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
500 גרם תמרים מגולענים
½ כפית הל טחון

 אופן ההכנה 

  1. שמים פיסטוקים בקערת הערבוב וטוחנים שניות/מהירות 7. מעבירים לקערה ושומרים בצד.
  2. שמים קמח בקערת הערבוב וקולים 10 דקות/C°120/מהירות
  3. מוסיפים חמאה וממיסים 10 דקות/C°120/מהירות 2.
  4. מוסיפים תמרים והל ומבשלים דקה/C°90/מהירות 6.
  5. מוסיפים 60 גרם מהפיסטוקים הטחונים ומבשלים דקה/C°90/מהירות 6. מעבירים לקערה ושומרים בצד. מעצבים בידיים מהתערובת כדורים (Ø 4 ס”מ בערך) ומגלגלים אותם לציפוי ביתר הפיסטוקים הקצוצים. חוזרים על הפעולה עם כל התערובת. מגישים בטמפרטורת החדר.

FEINTIP

  • הגישו את הטראפלס באירועים מיוחדים לצד קפה שחור או תה חזק .
  • התערובת דביקה מאוד. כדי לנקות בקלות את קערת הערבוב, צקו לתוכה 500 גרם מים חמים, הוסיפו טיפת נוזל לשטיפת כלים וערבבו דקות/מהירות 7 להסרת התערובת הדביקה.
  • צפו את הכדורים בפתיתי קוקוס טחון או אגוזי מלך קצוצים במקום בפיסטוקים.

מתכונים נוספים