חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

כבד אווז SousVide

64° / 1 שעה

החומרים:

1 (500 גרם) כבד אווז, מופרד לשתי עונות

1 כפית (7 גרם) מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. מכניסים ומצמידים את CIRCU למיכל עם מים.
  2. מכוונים ל-C64°, מכוונים את זמן העבודה ל-1 שעה.
  3. מתבלים באחידות במלח ופלפל את כבד האווז.
  4. אורזים את כבד האווז המתובל בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לבישול במים (C64°) למשך 1 שעה.
  5. מוציאים מהמיכל את השקית ובה כבד האווז, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
    צולים ומגישים:
  6. מוצאים את כבד האווז מהמקרר כשעה לפני ההכנה ופורסים לרוחב לפרוסות בעובי 2 ס”מ.
  7. מחממים מחבת מעל להה בינונית. משמנים מעט מאוד את המחבת וצולים באחידות את כבד האווז מכל צדדיו עד שהוא הופך שחום-זהוב. מגישים חם מיד.

FEINTIP

שמנו בעדינות את מחבת הצלייה, כבד האווז יפריש מספיק שומנים במהלך צריבתו.

פילה "רוסיני" הינה אחת המנות הקלאסיות במטבח הצרפתי, הגישו את כבד האווז יחד עם פילה בקר צלוי וציר בקר מצומצם עם יין אדום.

מתכונים נוספים