חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

כבד קצוץ

כמות: 6 מנות

החומרים לכבדים:

2 יחידות בצל סגול קטן, קלוף וחתוך לרבעים

3 כפות שמן זית

500 גרם כבדי עוף נקיים היטב

2 יחידות עלה דפנה קטן

10 גרגירי פלפל שחור

150 גרם יין לבן או ריזלינג

150 גרם יין אדום

1  כפית מלח

4 ביצים קשות קלופות וחצויות

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את הבצלים לקערת התרמומיקס וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את שמן הזית ומאדים 7 דקות/ נגד כיוון הלהב/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה. מצננים בקערה בצד.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את הכבדים,עלי הדפנה,גרגירי הפלפל והיין ומבשלים 10 דקות/ נגד כיוון הלהב/ 80 מעלות/ מהירות בחישה עדינה.
  4. בודקים את מידת העשייה של הכבדים ומוסיפים עד 2 דקות לפי הצורך.
  5. מסננים את תערובת הכבדים בסלסלת הבישול ומוציאים את עלה הדפנה וגרגירי הפלפל.
  6. מכניסים לקערת התרמומיקס את הכבדים המבושלים, הבצל המאודה והביצים, מוסיפים מלח ומערבבים 25 שניות/ מהירות 3.

FEINTIP

מומלץ להגיש את הכבד הקצוץ עם סלט חזרת ביתית חריפה או עם ריבת בצל או אגסים מתקתקה.

מתכונים נוספים