החומרים:
350 גרם (½3 כוסות) שקדים מולבנים
350 גרם תמרים מיובשים ללא הגלעין
40 גרם מים
1 כפית מיץ לימון טרי
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את שקדים וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
- מוסיפים את התמרים וטוחנים 20 שניות/ מהירות 8.
- מערבבים 40 שניות/ 50 מעלות/ מהירות 4. תוך כדי עבודת התרמומיקס מוסיפים בהדרגה את המים ומיץ הלימון.
- מכדררים כדורים קטנים, בגודל חצי כדור פינג פונג ומניחים על צלחת הגשה ומגישים. או מאחסנים בכלי אטום ושומרים במקרר. הכדורי מרציפן ותמרים ישמרו במקרר עד שבועיים.
FEINTIP
גלגלו את הכדורים בקוקוס או פיסטוק טחון או אבקת קקאו למראה כדורי שוקולד.