החומרים:
החומרים לוויניגרט מיסו:
45 גרם (3 כפות) חומץ אורז
40 גרם (2 כפות) מיסו ללא דאשי
30 גרם (2 כפות) מים
5 גרם (1 כף) שמן סומסום
40 גרם (2 כפות) סירופ אגבה
5 גרם (1 כפית) רוטב סרירצ’ה
10 גרם (2 כפיות) ג’ינג’ר מגורד דק
החומרים לסלט:
600 גרם (½ יחידה) כרוב אדום חתוך גס
150 גרם (1 כוס) פולי אדממה קלופים
החומרים לסייטן:
3 שיני שום
15 גרם (2 כפות) שמן סומסום
400 גרם סייטן חתוך לרצועות דקות
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
להגשה:
בצל ירוק קצוץ
שומשום קלוי
עלי כוסברה
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרי הוויניגרט וטורפים 10 שניות/ מהירות 6. מעבירים את הוויניגרט לקערת סלט רחבה. שומרים בצד.
- מכניסים לקערת התרמומיקס כרוב וקוצצים 10 שניות/ מהירות 5. מוסיפים את הכרוב הקצוץ ואת האדממה לקערת הסלט עם הוויניגרט ומערבבים.
- שוטפים ומייבשים היטב את קערת התרמומיקס. מכניסים לקערת התרמומיקס שיני שום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5, יוצקים שמן סומסום ומחממים 30 שניות/ טמפרטורה ורומה/ מהירות בחישה עדינה. מוסיפים רצועות סייטן, מלח ופלפל ומבשלים 7 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
- מעבירים את סלט הכרוב לקערות הגשה אישיות, מניחים מעל מתבשיל הסייטן, מעטרים בבצל ירוק, סומסום ועלי כוסברה טריים ומגישים מיד.