חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

לאסי מנגו

כמות: 6 כוסות

החומרים:

50 גרם (כ-2 כפות) סוכר

1/2 כפית הל טחון (לא חובה)

400 גרם קוביות קרח

500 גרם ( כ-2 יחידות) מנגו קלוף ללא הגרעין

500 גרם (2 כוסות) יוגורט טבעי

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וההל וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את הקרח וטוחנים 20 שניות/ מהירות 10.
  3. מוסיפים את המנגו וטוחנים 20 שניות/ מהירות 8.
  4. מוסיפים את היוגורט ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4.
  5. יוצקים לכוסות הגשה ומגישים קר.

מתכונים נוספים