חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

לביבות כרובית ואדממה עם איולי שום וליים

כ-20 לביבות
30 דקות

חומרים לאיולי:

450 גרם שמן קנולה

150 גרם חלב סויה

1 כפית חרדל

6 גרם מייצב לאמולסיות מסדרת FeinChef

1 כפית מלח

מיץ מחצי לימון

החומרים ללביבות הכרובית:

250 גרם טופו

200 גרם כרובית מפורקת לפרחים

150 גרם פולי אדממה מקולפים

30 גרם קמח תפוח אדמה או קורנפלור

150 גרם אורז ארוך מלא מבושל

100 גרם תפוחי אדמה מבושלים

150 גרם שעועית שחורה מבושלת היטב

1 כפית מלח

קורט פלפל שחור גרוס

קורט גרם אגוז מוסקט טחון

לטיגון:

שמן קנולה

אופן ההכנה:

מכינים את האיולי:

  1. שוקלים ומעבירים את השמן לכלי או בקבוק נוח לזילוף.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים, מלבד השמן ומיץ הלימון, ומערבבים 4 דקות/ מהירות 4.
  3. במהלך הפעולה מזלפים באיטיות אל קערת התרמומיקס את השמן עד לקבלת מרקם סמיך כשל מיונז.
  4. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4.
  5. שומרים את האיולי במקרר עד לשימוש.



מכינים את לביבות הכרובית:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הטופו וקוצצים 3 שניות/ מהירות 7. שומרים בצד. שוטפים את קערת התרמומיקס ומניחים אותה במקומה.
  2. יוצקים 1 ליטר מים אל קערת התרמומיקס, מניחים את פרחי הכרובית ואדממה במגש כלי הורומה, מנחים את כלי הורומה במקומו מעל מכסה התרמומיקס ומאדים 8 דקות/ טמפרטורה ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
  3. בסיום האידוי מסירים את מגש הורומה מעל מכסה התרמומיקס ונפטרים ממי הבישול. מניחים את קערת התרמומיקס במקומה.
  4. מכניסים את האדממה ואת הכרובית לקערת התרמומיקס וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5.
  5. מוסיפים לקערת התרמומיקס את הטופו הקצוץ ויתר החומרים ללביבות ומערבבים 20 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2 עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. מכדררים מהתערובת בעזרת הידיים לביבות בגודל שזיף, משטיחים אותן ומטגנים במעט שמן במחבת רחבה.
  7. מגישים את הלביבות החמות עם האיולי.

מתכונים נוספים