חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

לחמניות באן מאודות

כמות: 14 לחמניות

החומרים:

220 גרם (½1 כוסות + כף)+ 15 גרם (½1 כפות) קמח

5 גרם (1/2 כף) שמרים יבשים

30 גרם (2 כפות) סוכר

145 גרם (⅔ כוס) מים

5 גרם (1 כפית) מלח

20 גרם (2 כפות) שמן קנולה

5 גרם (1 כפית) אבקת אפייה

1 ליטר מים לאידוי

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס 220 גרם קמח, שמרים, סוכר, מיםולשים 1 דקה/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
  2. מוסיפים לקערה את המלח והשמן ולשים 1 דקה/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
  3. מניחים לבצק לתפוח כשעה בקערת התרמומיקס, או עד שהוא משלש את נפחו .
  4. מוסיפים לבצק שבקערה את אבקת האפייה, 15 גרם הקמח הנותרים  ולשים 2 דקות/ מצב מכסה סגור/ פונקציית לישה.
  5. גוזרים מנייר אפייה ריבועים בגודל של  5 ס”מ ומניחים בצד.
  6. מעבירים את הבצק אל משטח עבודה מקומח קלות, מחלקים אותו ל-14 חתיכות שוות ומכדררים כל חתיכה לכדור חלק בגודל של כדור פינג-פונג. מניחים כל כדור בצק על ריבוע של נייר אפייה. מניחים את הכדורים בשני מגשי הוורומה. מכסים את כלי הוורומה ומניחים לכדורים לתפוח עד שמכפילים את נפחם.
  7. יוצקים לקערת התרמומיקס את המים. מניחים את כלי הוורומה במקומו מעל מכסה התרמומיקס ומאדים את הלחמניות 18 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4. הלחמניות מוכנות כשהן מקבלות גוון לבן- שנהב ופניהן מבריקות. מצננים מעט ומגישים חם.

FEINTIP

מלאו את  הלחמניות בקציצות מתובלות, פרוסות בשר בסגנון אסייתי, חמוצים ורטבים מתאימים והן תתגמלנה אתכם בפינוק טעים במיוחד שהולך נהדר עם בירה קרה וצ’יפס חתוך דק-דק.

מתכונים נוספים