חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

לקט ירקות פריכים

67° / 60 דקות

חומרים:
2 זוקיני פרוסים לג’וליאנים
2 פלפלים אדומים פרוסים לג’וליאנים
2 גזרים פרוסים לגו’ליאנים
קליפה מגוררת מ-1 תפוז
10 גרם מלח
3 גרם פלפל שחור טחון
30 גרם שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מחממים את אמבט ה- SousVide  ל-° 67.
  2. מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. אורזים את הירקות בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט ה- SousVide  למשך 60 דקות.
  3. מוציאים את השקית ובה הירקות מאמבט ה-SousVide, מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.

מתכונים נוספים