חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מוס פסיפלורה מהמטבח הברזילאי

כמות: 6 מנות אישיות

החומרים:

400 גרם תוכן פירות הפסיפלורה
400 גרם חלב מרוכז
400 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את תוכן פירות הפסיפלורה ומערבבים 6 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 4.
  2. מסננים לקערה את הנוזלים דרך סלסלת התרמומיקס ושומרים את הגרעינים להגשה.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את נוזלי הפסיפלורה המסוננים, החלב המרוכז והשמנת המתוקה ומקציפים 1 דקה/ מהירות 6.
  4. מעבירים את המוס לכוסות הגשה ומצננים במקרר כשעה לפחות.
  5. מפזרים מעל מהגרעינים של הפסיפלורה (אם רוצים) ומגישים קר.

FEINTIP

אהבתם? יופי! נסו את המתכון עם מחיות של פירות טרופיים נוספים. אננס, פפאיה וגויאבה יתגמלו אתכם במוסים נהדרים.

מתכונים נוספים