החומרים:
400 גרם תוכן פירות הפסיפלורה
400 גרם חלב מרוכז
400 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערת התרמומיקס את תוכן פירות הפסיפלורה ומערבבים 6 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 4.
- מסננים לקערה את הנוזלים דרך סלסלת התרמומיקס ושומרים את הגרעינים להגשה.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את נוזלי הפסיפלורה המסוננים, החלב המרוכז והשמנת המתוקה ומקציפים 1 דקה/ מהירות 6.
- מעבירים את המוס לכוסות הגשה ומצננים במקרר כשעה לפחות.
- מפזרים מעל מהגרעינים של הפסיפלורה (אם רוצים) ומגישים קר.
FEINTIP
אהבתם? יופי! נסו את המתכון עם מחיות של פירות טרופיים נוספים. אננס, פפאיה וגויאבה יתגמלו אתכם במוסים נהדרים.