חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ממרח גבינת שמנת וצנוניות

כמות: 300 גרם

החומרים:

1/2 כוס עלי ארוגולה (או עירית) קצוצה גס

80 גרם צנוניות

200 גרם גבינת שמנת

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס ארוגולה וצנוניות וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים גבינת שמנת, מלח ופלפל שחור ומערבבים 10 שניות/ מהירות
  3. מעבירים לקערת הגשה מעטרים בעלים ירוקים ומגישים.

FEINTIP

גוונו והוסיפו עלים ירוקים שונים במקום הארוגולה; פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, בזיליקום או כל תערובת של עשבי תיבול האהובים עליכם.

מתכונים נוספים