החומרים:
1/2 כוס עלי ארוגולה (או עירית) קצוצה גס
80 גרם צנוניות
200 גרם גבינת שמנת
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- מעבירים לקערת התרמומיקס ארוגולה וצנוניות וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים גבינת שמנת, מלח ופלפל שחור ומערבבים 10 שניות/ מהירות
- מעבירים לקערת הגשה מעטרים בעלים ירוקים ומגישים.
FEINTIP
גוונו והוסיפו עלים ירוקים שונים במקום הארוגולה; פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, בזיליקום או כל תערובת של עשבי תיבול האהובים עליכם.