חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מרק טום קא גאי

כמות: 5 מנות

החומרים:

1 פלפל אדום חריף

1 למון גראס חצוי לאורך

10 גרם שורש ג’ינג’ר טרי קלוף

10 גרם שמן קנולה

2 יחידות חזה עוף חתוכות לקוביות של 1 סנטימטר

½ כפית + ½ כפית מלח

250 מ"ל מים (1 כוס)

400 גרם (1 פחית) חלב קוקוס

1 כף סוכר

1 כף רוטב סויה

3 כפות מיץ לימון

250 גרם (1 חבילה) פטריות שמפיניון חצויות

8 עגבניות שרי חצויות

½ כוס עלי כוסברה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הפלפל האדום, הלמון גראס והג’ינגר וקוצצים 10 שניות/ מהירות 9.
  2. מוסיפים את שמן הקנולה ומאדים 2 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  3. מתבלים את נתחי העוף ב ½ כפית מלח ומניחים אותו במגש התחתון בכלי הוורומה.
  4. יוצקים לקערה את המים והחלב קוקוס. מניחים את כלי הוורומה במקומו, על מכסה התרמומיקס ומאדים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3. מסירים את כלי הוורומה ומניחים אותו בצד.
  5. מוסיפים לקערה את נתחי העוף המאודים, המלח, הסוכר, הסויה, מיץ הלימון, הפטריות והעגבניות ומבשלים 11 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  6. יוצקים את המרק לקעריות הגשה, מעטרים בעלי כוסברה שלמים ומגישים חם.

מתכונים נוספים