החומרים:
300 גרם פירות קיץ נשירים (שזיפים, נקטרינות, משמשים, אפרסקים וכו’)
1 לימון קלוף ללא גרעיני, חתוך לשמיניות
50 גרם סוכר (או לפי הטעם)
500 גרם מים
קרח להגשה
אופן ההכנה:
- חותכים את הפירות לקוביות של 3 ס”מ.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הפירות, הלימון והסוכר וטוחנים 1 דקה/ מהירות 9.
- מוספים את המים ומערבבים 5 שניות/ מהירות 5.
- יוצקים לכוסות, מוספים קוביות קרח ומגישים.
FEINTIP
שילובי פירות מתאימים; תפוזים, תפוחים, אגסים. תפוזים ומנגו. קיווי ואפרסקים. פירות יער ונקטרינות.