חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סורבה שזיפים

כמות: 15 מנות

מרכיבים

החומרים:

450 גרם שזיפים טריים מגולענים
80 גרם סוכר
40 גרם גלוקוזה
200 מ"ל מים
20 מ"ל ליקר שזיפים

אופן ההכנה:

  1. שוטפים היטב את השזיפים.
  2. מכניסים לקלחת את השזיפים, הסוכר והגלוקוזה ומביאים לרתיחה.
  3. מצננים ומוסיפים את ליקר השזיפים ומערבבים.
  4. יוצקים את התערובת למיכל ה PacoJet ומעבירים למקפיא (-22°C) ל 24 שעות לפחות לפני הגשה.
  5. מוציאים מהמקפיא, טוחנים ב PacoJet, מניחים בכלי הגשה ומגישים.

מתכונים נוספים