החומרים:
370 גרם תפוחי גרנד סמיט- ללא הליבה וחתוכים לקוביות
300 מ"ל מיץ תפוחים
60 גרם סוכר
30 גרם גלוקוזה
10 מ"ל מיץ לימון
אופן ההכנה:
- מכניסים למיכל ה PacoJet את התפוחים ומוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב.
- יוצקים לקלחת את מיץ התפוחים, הסוכר והגלוקוזה מחממים ומביאים לרתיחה.
- מכבים את האש ומצננים.
- יוצקים שליש מסירופ התפוחים למיכל ה PacoJet עם קוביות התפוחים ומכניסים למקפיא לשעתיים.
- לאחר שעתיים מוסיפים את יתרת סירופ התפוחים למיכל ומחזירים למקפיא ל 24 שעות נוספות.
- מוציאים מהמקפיא, טוחנים ב PacoJet, מניחים בכלי הגשה ומגישים.