החומרים:
1 בצל קטן קלוף וחתוך לרבעים
2 עגבניות בשלות (כ-150 גרם)
1 כוס עלי כוסברה טריים
½ פלפל ירוק חריף נקי מגרעינים
1 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור טחון טרי
3 יחידות אבוקדו קלוף ומגולען (כ-500 גרם)
כמה טיפות טבאסקו
מיץ טרי מחצי לימון
50 גרם שמן זית
אופן ההכנה:
- מכניסים את הבצל לקערת התרמומיקס וקוצצים 5שניות/ מהירות 5. מעבירים את הבצל הקצוץ לקערה קטנה.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את העגבניות, הכוסברה, הפלפל, המלח והפלפל השחור וטוחנים 30 שניות/ מהירות 5, מוסיפים את שאר החומרים וטוחנים 30 שניות/ מהירות 5.
- מוסיפים את הבצל הקצוץ למחית האבוקדו שבקערת התרמומיקס ומערבבים 10 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.שומרים את הסלט במקרר עד להגשה.