החומרים:
400 גרם מים
450 גרם ברוקולי חתוך לפרחים
200 גרם פלפל אדום חתוך גס
100 גרם תפוח ירוק מגולען וחתוך גס
25 גרם שמן זית
15 גרם חומץ שרי
15 גרם דבש
15 גרם חרדל חלק
1 כפית מלח
1/2 כוס עלי פטרוזיליה
1/2 כפית פלפל
לעיטור הסלט:
30 גרם צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
- יוצקים לקערת התרמומיקס מים, מסדרים את פרחי הברוקולי בשני מגשי כלי הרומה, מניחים אותו במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 12 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3.
- מרוקנים את המים מקערת התרמומיקס ומנגבים אותה היטב.
- מכניסים לקערת התרמומיקס את הברוקולי המאודה יחד עם יתר חומרי הסלט וטוחנים 10 שניות/ מהירות 4.
- מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בצנוברים הקלויים. מגישים בטמפרטורת החדר. ערבבו עם פסטה את השאריות לקבלת סלט פסטה נהדר.