החומרים:
1,500 גרם מים
500 גרם גזר קלוף חתוך לגפרורים בגודל 1X5 ס"מ
½ כפית מלח
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
- יוצקים לקערת התרמומיקס מים ומכסים.
- מניחים את גפרורי הגזרים בשני מגשי הורומה, מניחים את כלי הורומה במקומו מעל מכסה התרמומיקס ומאדים 45 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
- מעבירים את הגזרים לקערת ערבוב, מוסיפים מלח ושמן זית, מערבבים בעדינות, מצננים ומגישים.
FEINTIP
ילדים בגילאי גן או בי"ס ישמחו למצוא את גפרורי הגזר בתיק האוכל שלהם כנשנוש בריא