חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סלט גזר חריף

כמות: 500 גרם סלט

החומרים:

½ 1 ליטר מים

6 גזרים קלופים ופרוסים לטבעות של 1 ס"מ

30 גרם עלי כוסברה (עם גבעולים עדינים)

2 שיני שום קלופות

3 כפות מיץ לימון

3 כפות שמן זית

½ כפית שאטה גרוס

1 כפית סוכר

1 כפית כמון

1 כפית כורכום

1 כפית פפריקה מתוקה בשמן (מרוקאית)

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. יוצקים את המים לקערת התרמומיקס.
  2. מניחים את הגזר במגשי הורומה, ומניחים את הורומה על קערת התרמומיקס ומאדים 30 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4. מעבירים לקערה ומצננים.
  3. מרוקנים ומייבשים את קערת התרמומיקס ומכניסים לתוכה את הכוסברה וקוצצים 5 שניות/ מהירות 6. מניחים בקערה בצד.
  4. מכניסים לקערת התרמומיקס את השום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5. מוסיפים לקערה את שאר החומרים פרט לגזר ומערבבים 1 דקה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.
  5. מערבבים את הגזר עם הכוסברה ותערובת התבלינים ומגישים.

מתכונים נוספים