החומרים:
2 יחידות חצילים קלופים וחתוכים לרבעים
2 שיני שום קלופות
1 כף מיץ לימון
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס מיונז (כ-250 גרם)
½ 1 ליטר מים
אופן ההכנה:
- מניחים את החצילים במגשי הורומה.
- יוצקים מים לקערת התרמומיקס .מניחים את כלי הורומה במקומו ומאדים את חצילים 60 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4. מניחים את החצילים בקערה בצד.
- מכניסים את השום לקערת התרמומיקס וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
- מכניסים את החציל ושאר החומרים ומערבבים 10 שניות/ מהירות 5.
- מעבירי לכלי הגשה ומגישים.